Groepsbegeleiding/dagopvang met geïndiceerde functies voor 55-plussers in Rotterdam e.o.

Bent u geïndiceerd voor dagbesteding (groepsbegeleiding individueel, groepsbegeleiding groep? Of bent u van plan om dat aan te vragen omdat u ondersteuning en zorg nodig heeft? Wij kunnen dit allemaal voor u regelen.

Heeft u de leeftijd van 55 jaar al bereikt en wilt u meedoen met diverse leuke activiteiten in groepsverband of individueel? Neem dan contact op met Stichting Ouderenzorg Rotterdam, wij kunnen voor u alles in orde maken.

Kom gerust naar onze proefdagen, op deze dagen kunt u kosteloos de hele dag meedoen met alle activiteiten die wij organiseren.

Stichting Ouderenzorg Rotterdam biedt 5 dagen per week, van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur, ontspannende en leerzame activiteiten zoals:

• spel en ontspanning als bingo, kaarten, sjoelen;
  • een luisterend oor;
  • bewegingen;
  • nederlands taal / rekenen /puzzelen;
  • muziek /zang /dans;
  • groepsactiviteiten als wandelen /fietsen /busreizen;
  • extra activiteiten volgens afspraak maandag t/m vrijdag van 18.00-22.00 uur zoals yoga les, klassieke dans, muziek -en zanglessen;
  • activiteiten volgens afspraak op de zaterdag en zondag van 9.00 - 22.00 uur.
  • actieve (bos) wandelingen in het Zuiderpark, inclusief het gebruik maken van de trainingsapparaten die het park biedt.

Tevens beschikken wij over de interne zaaltje in de Doklaan i.s.m. met de vastgoedbeheerder, onze cliënten volgen aldaar alle warming-up lessen.

Verder is er elke dag 1 dagdeel een medewerker aanwezig die hulp biedt bij het maken van cake maken, taarten bakken, diverse kaarten- en bloemstukken.

Vanaf 08.30 uur:

Koffie / Thee / Cappuccino / Melk / Verse Sap, indien verantwoord diverse lekkernijen zoals taart, cake, wafels, pannenkoeken.

Vanaf 12:00 uur:

uitgebreide en gebalanceerde lunch,
Diverse tussendoortjes, deze mogen worden genuttigd

Vanaf 14:00 tot 15:00:

Een warme maaltijd waarbij rekening wordt gehouden met diverse dieetwensen van alle cliënten.

Heeft u nog geen indicatie voor een dagbesteding, Huishoudelijke Hulp en Persoonlijke Verzorging dan vragen wij dat voor u aan na een intake gesprek.

Deze kosten worden vergoed via het AWBZ, WMO en uw zorgverzekeraar.

Het vervoer naar en van de Dagopvang wordt voor u geregeld.

Mocht het zijn dat wij uw interesse hebben gewerkt, kom naar onze proefdagen, neem contact op via het contactformulier op onze website of bel op 010 818 89 15.

Met hartelijke groeten,

Stichting Ouderenzorg Rotterdam