begeleiding groep

Groepsbegeleiding/dagopvang met geïndiceerde functies voor 55-plussers in Rotterdam e.o.

Bent u geïndiceerd voor dagbesteding (groepsbegeleiding individueel, groepsbegeleiding groep? Of bent u van plan om dat aan te vragen omdat u ondersteuning en zorg nodig heeft? Wij kunnen dit allemaal voor u regelen.

Heeft u de leeftijd van 55 jaar al bereikt en wilt u meedoen met diverse leuke activiteiten in groepsverband of individueel? Neem dan contact op met Stichting Ouderenzorg Rotterdam, wij kunnen voor u alles in orde maken.

Kom gerust naar onze proefdagen, op deze dagen kunt u kosteloos de hele dag meedoen met alle activiteiten die wij organiseren.

Stichting Ouderenzorg Rotterdam biedt 5 dagen per week, van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur, ontspannende en leerzame activiteiten zoals:

• spel en ontspanning als bingo, kaarten, sjoelen;
  • een luisterend oor;
  • bewegingen;
  • nederlands taal / rekenen /puzzelen;
  • muziek /zang /dans;
  • groepsactiviteiten als wandelen /fietsen /busreizen;
  • extra activiteiten volgens afspraak maandag t/m vrijdag van 18.00-22.00 uur zoals yoga les, klassieke dans, muziek -en zanglessen;
  • activiteiten volgens afspraak op de zaterdag en zondag van 9.00 - 22.00 uur.
  • actieve (bos) wandelingen in het Zuiderpark, inclusief het gebruik maken van de trainingsapparaten die het park biedt.

Verder is er elke dag 1 dagdeel een medewerker aanwezig die hulp biedt bij het maken van cake maken, taarten bakken, diverse kaarten- en bloemstukken.

vanaf 08.30 uur:

koffie / thee / cappuccino / melk / verse sap, indien verantwoord diverse lekkernijen zoals taart, cake, wafels, pannenkoeken.

vanaf 12:00 uur:

uitgebreide en gebalanceerde lunch, diverse tussendoortjes, deze mogen worden genuttigd

vanaf 14:00 tot 15:00:

een warme maaltijd waarbij rekening wordt gehouden met diverse dieetwensen van alle cliënten.

Het vervoer naar en van de dagopvang wordt voor u geregeld.